Najbolje od prirode

Piling za telo Mr.Black je napravljen od najfinije sorte kafe 'Robusta' koja se godina koristi u kozmetici zbog višestrukog delovanja:

  • smanjuje celulit i čini kožu glatkom
  • uklanjanja toksine i dodatno stimuliše cirkulaciju
  • poboljšava izgled kože posle samo nekoliko tretmana
  • smanjuje celulit i usporava proces starenja kože
  • štiti kožu od oštećenja izazvanih spoljašnjim faktorima
  • umiruje čula i opušta kožu

Piling za telo Mr.Black je piling koji ćete voleti i koji će vas učiniti srećnim!

Pomozite vašoj koži da diše, učinite je hidriranom, sjajnom i mekom.
Posle samo četiri nedelje redovne upotrebe, efekti će biti vidljivi, pa možete zaboraviti na grubu i suvu kožu, bez celulita i strija.
Kafa u pilingu će pomoći da se vaša koža oslobodi nesavršenosti i povrati mladalački izgled.

SMEĐI ŠEĆER

Usporava isparavanje vode iz kože i na taj način održava kožu hidriranom, uvek postoji odgovarajuća ravnoteža vode u telu. Blagim masažama kristali šećera stimulišu receptore, pomaže u hidrataciji kože, vraća joj svilenkastu mekoću. Kristali šećera su idealna komponenta pilinga jer pomažu da se efikasno i bezbolno uklone mrtve ćelije kože i smanjuje rizik od alergija ili oštećenja, podiže imunitet kože.

MORSKA SO

Zahvaljujući svom jedinstvenom sadržaju mikronutrijenata, pomaže u čišćenju kože od toksina i stimuliše cirkulaciju. Ovaj prirodni i poseban sastojak predstavlja veoma efikasnu abrazivnu komponentu koja pomaže u uklanjanju mrtvih ćelija kože. Mangan koji je komponenta morske soli, usporava aktivnost slobodnih radikala koji su odgovorni za starenje kože. Kalcijum je odgovoran za održavanje kohezije keratinocita tako što stimuliše regeneraciju ćelija, a cink iz morske soli pomaže u lečenju psorijaze i dermatitisa.

BADEMOVO ULJE

Ima antibakterijsko dejstvo, hidrira kožu i obezbeđuje joj adekvatnu zaštitu. Ekstrakt badema pomaže u održavanju elastičnosti kože, smanjuje mogućnost nastanka strija, ublažava svrab i upalu kože, održava odgovarajući nivo hidratacije kože. Upotreba bademovog ulja za piling tela omogućava koži da bude glatka i smanjuje najizraženiji celulit. Može se koristiti u kozmetici za sve tipove kože.

VITAMIN E

Vitamin koji je rastvorljiv u mastima, ima antioksidativna svojstva, hvata slobodne radikale i usporava proces starenja, poboljšava elastičnost i izgled kože, uklanja pigmentacione fleke. Osvežava telo, održava odgovarajuću ravnotežu vode kako bi ten bio blistav, štiti lipidnu strukturu ćelijske membrane i savršeno regeneriše kožu nakon primene pilinga za telo.

ULJE POMORANDŽE

Dobija iz kore pomorandže hladnim ceđenjem. Glavni efikasni sastojci ovog ulja su Alfa-Pinen, Citronelal, Geranial, Sabinen, Mircen, Limonene, Linalool i Neral. Ulje pomorandže povećava proizvodnju kolagena u koži, dok je vitamin C važna komponenta i neophodan sastojak za sintezu kolagena. Zateže kožu, čini je glatkom, štiti kožu od spoljašnjih faktora i oksidativnog stresa, pomaže joj da zadrži mladalački i blistav izgled.